Twitter Facebook

Center for Offentlig Innovation er på sociale medier for at bidrage til debatten og til udveksling af ideer, viden og løsninger, som udvikler den offentlige sektor.

COI på Twitter

COI’s profil på Twitter hedder @OffentligInno.

COI er på Twitter for at

  • deltage i samtaler om offentlig innovation, fortrinsvis i tråden #offinno.
  • skabe og vedligeholde relationer til samarbejds- og samtalepartnere: innovationsaktive medarbejdere og ledere samt politikere i kommuner, regioner og stat.
  • dele viden om offentlige innovationer, så andre kan få inspiration, finde frem til og genbruge ideer, viden og løsninger.
  • give vores besyv med i debatten om, hvad der er gode resultater og værdifulde nye måder at løse opgaverne på.

Du kan læse COI’s tweets på Twitter også uden selv at have en profil. Hvis du selv har en profil, kan du følge os og deltage i samtalerne om #offinno, #innovation#dkpol og andre relevante emner for offentlig innovation.

Flink Det Offentlige

COI bidrager til bevægelsen Flink Det Offentlige, der er opstået på de sociale medier som en modreaktion på alle de dårlige historier om, hvor trægt og tungt det offentlige kører. Følg Flink Det Offentlige og deltag selv med dine gode historier:

Facebook: http://www.facebook.com/FlinkDetOffentlige

Twitter: Bevægelsen har ikke sin egen Twitter-profil. Samtalen foregår via hashtagget #flinkdetoffentlige (skriv det i søgefeltet på Twitter). Deltag ved at skrive #flinkdetoffentlige i dine tweets - og ved at tale pænt og fortælle om dine gode oplevelser med det offentlige i det daglige.

Hjemmeside: flinkdetoffentlige.dk  samler alle indlæg fra sociale medier og beskriver bevægelsen.

LinkedIn

COI er også at finde på LinkedIn. Her vil vi løbende gøre opmærksom på egne arrangementer, tiltag og initiativer. 

Vi forbeholder os ret til ikke at deltage i samtaler og til at slette poster, hvor indholdet er i strid med lovgivningen eller bryder med netiketten om god takt og tone online.

Øvrige profiler

COI har ikke aktuelle planer om profiler på andre platforme.

Bemærk! Dette indhold kræver cookies for at blive vist korrekt.
Læs mere om cookies