Pia Gjellerup Pia Gjellerup

Pia Gjellerup

Centerleder

pgj@coi.dk

61813101

Pia har som kommunalpolitiker, medlem af Folketinget og minister, og som politisk chef i DJØF arbejdet med udvikling af den offentlige sektor fra mange vinkler. Elsker at dele viden om og engagere andre i at udvikle det offentlige, så medarbejderne kan yde det bedste og borgerne få det vigtigste. Har svært ved at stå op om morgenen, at gå i seng om aftenen og at tie i mellemtiden. Pia er opvokset i København. Cand. jur. fra KU 1985, advokat 1990.

Majken Præstbro Majken Præstbro

Majken Præstbro

Relationschef

mmp@coi.dk

61813104

Majken har arbejdet med innovation, videndeling, sociale medier og digitalisering gennem flere år i SKAT, MindLab, en række fællesoffentlige projekter, ngo'er og den private sektor. Brænder for at udvikle den offentlige sektor indefra. Majken kan spille blokfløjte med næsen, men ellers bruger hun det meste af sin tid på at samle voksenpoint. Majken er opvokset i Vejle. Cand.comm. fra RUC 2002. MA i innovationsledelse fra DPU/CBS 2012. Majken er ansvarlig for arbejdet med spredning af offentlig innovation, herunder Spredningsguiden og de to netværk .

Ole Bech Lykkebo Ole Bech Lykkebo

Ole Bech Lykkebo

Analysechef

obl@coi.dk

61813102

Ole har arbejdet med innovation, analyser, projektledelse og kommunikation i kommuner, interesseorganisationer og i den private sektor. Er entusiastisk tilhænger af at sammensætte forskellige erfarings-baggrunde og fagligheder for at udvikle nye løsninger til gavn for borgere og virksomheder. Ole har svært ved at gå forbi store kager og gamle biler. Ole er opvokset i Aalborg. Cand.scient.pol. fra AU 2000, diplomuddannelse i journalistik 2009. Ole er ansvarlig for Innovationsbarometeret og Innovationstesten.dk . Arbejder desuden med Innovationspraktikken .

Lene Krogh Jeppesen Lene Krogh Jeppesen

Lene Krogh Jeppesen

Chefkonsulent

lkj@coi.dk

61813105

Lene er uddannet sociolog og har en systemisk og narrativ konsulentuddannelse. Hun har tidligere blandt andet arbejdet med innovation, videndeling og sociale medier i SKAT og Københavns Kommunes socialforvaltning. Lene tror på, at en nysgerrighed overfor og inddragelse af andres perspektiver skaber en bedre offentlig sektor. Lene er en stor yoga-entusiast, hvilket dog holdes i skak af en forkærlighed for høje hæle og rødvin. Lene er opvokset på Als. Cand.scient.soc. (sociolog) fra KU 2004. Lene er ansvarlig for arbejdet med evaluering af innovative tiltag . Hun arbejder desuden med netværk og spredning .

Paul Sauer Paul Sauer

Paul Sauer

Journalist

ps@coi.dk

61813103

Paul har en baggrund som freelancejournalist og har bl.a. skrevet for Jyllands-Posten, Kristeligt Dagblad og Fagbladet 3F. Er vild med at finde gode historier om innovation i det offentlige og dele dem med andre. Opvokset i Sønderjylland og uddannet journalist fra Syddansk Universitet. Brænder for formidling, fodbold og dårlige vittigheder. Paul er skrivende kraft på COI’s udgivelser samt redaktør af nyhedsbrevet. Medvirker også til den konkrete udvikling af hjemmeside, nyhedsbrev og øvrige udadvendte profiler.

Maja Brita Hauan Maja Brita Hauan

Maja Brita Hauan

Innovationskonsulent

mbh@coi.dk

61813106

Maja har arbejdet med offentlig og social innovation i de norske kommuners interesseorganisation, blandt socialøkonomiske virksomheder og i ngo-sektoren. Interesserer sig for, hvordan vi skaber nye løsninger på samfundets nuværende og fremtidige udfordringer. Maja har et stærkt tilhørsforhold til den nordnorske natur, og hun bander tit. Som lille drømte hun om at blive maya-indianer. Maja er opvokset i Tromsø. Kaospilot 2010. Cand. soc. i Politisk kommunikation og ledelse fra CBS 2014. Maja er tovholder for strategiprocessen for COI 2017-19.

Kathrine Skou Gam Kathrine Skou Gam

Kathrine Skou Gam

Projektleder, analyse

ksg@coi.dk

61813109

Kathrine har arbejdet med analyse, projektledelse og politisk interessevaretagelse i Djøf. Kathrine brænder for at hive komplekse tal ned på et jordnært niveau, så de kan anvendes til at drive projekter i den rigtige retning. Hun inddrager alt og alle i sit arbejde og er varm fortaler for tværfagligt samarbejde. Kathrine blev cand. polit. i 2010 og stiller altid op med vind i håret, høje hæle og smil på læben. Hos COI arbejder Kathrine især med innovationsbarometeret.

Lotte Rømer Grove Lotte Rømer Grove

Lotte Rømer Grove

Innovationskonsulent

lrg@coi.dk

61813108

Lotte har arbejdet med netværk, involvering og videndeling med afsæt i Socialministeriet, et privat konsulenthus, som iværksætter og senest i Holbæk Kommune. Her har Lotte bl.a. arbejdet med at styrke vilkårene for offentlig innovation og samskabelse. Lotte har stor fornøjelse ved at spille andre fri. Det er muligvis en sportsskade fra mange år som volleyball-hæver. Lotte er vokset op på den jyske hede. Cand.scient.adm fra RUC i 2003. Lotte arbejder med evaluering, kvalificering og spredning af offentlig innovation.

Niels Jakobsen Niels Jakobsen

Niels Jakobsen

Innovationskonsulent

nja@coi.dk

61813107

Niels har gennem flere år arbejdet med tværsektoriel innovation i Københavns Kommune med konkrete samarbejder på tværs af to forvaltninger. Han er cand. mag i samfundsfag og kunsthistorie fra Aarhus Universitet. Opvokset på Als, men Københavner siden årtusindskiftet med skiftende held. Niels har det med at søge fast grund i dybet uden at kunne svømme og har med årene mistet evnen til at tænke uden at tegne samtidig. Hos COI er Niels involveret i spredningsaktiviteter og kapacitetsopbygning via samarbejdsprojekter med centerets partnere.

Maja Nørgaard Glad Maja Nørgaard Glad

Maja Nørgaard Glad

Web-student

mng@coi.dk

61813110

Maja er ved at færdiggøre sin kandidatuddannelse, MA International Business Communication fra CBS, som hun afslutter sommeren 2018. Hun er født i Jylland, men opvokset i København, hvor hun nyder godt af storbyens mange muligheder og gerne en omgang banko, når lejligheden byder sig. Hos COI assisterer Maja med webrelaterede opgaver på hjemmesiden og griber, hvad der ellers bliver kastet i luften.