Ansøg nu, hvis du vil være med i ét af COI's netværk i 2017

Publiceret 13-01-2017

Ansøg nu, hvis du være med i ét af COI’s to netværk, hvor vi deler viden og genbruger erfaringer i arbejdet med innovation.

Spredningsnetværk

Af journalist Rikke Gredsted Seidenfaden

Vil du være med i ét af COI’s to netværk, hvor innovationschefer og innovatører på statslige og kommunale arbejdspladser deler viden og genbruger erfaringer i arbejdet med innovation? - Så har du chancen lige nu.

I netværket får du faglig sparring, videndeling og inspiration fra andres arbejde med innovation og mulighed for at dele ud af dine egne erfaringer. 

COI åbner nu for tilmeldinger til Spredningsnetværket og Netværk for Innovationschefer. Både nye og eksisterende medlemmer kan søge om optagelse i et af de to netværk.

Af hensyn til opbygningen af tillid mellem medlemmerne i netværket, optager vi som noget nyt kun medlemmer én gang om året i begge netværk. Så søg nu, da netværket herefter lukker for optagelse i resten af 2017.

Formålet med begge netværk er, at ledere og ansatte i den offentlige sektor kan dele viden, erfaringer og konkrete innovative løsninger og få sparring og inspiration til ens eget arbejde.

Netværk for Innovationschefer

Netværket for innovationschefer er forbeholdt ledere, der har hovedansvaret for innovation i kommunale og statslige organisationer. Det kan for eksempel være udviklingschefer, strategiske ledere eller innovationschefer. 

Netværket er måske noget for dig, hvis du vil være en del af et fællesskab, hvor medlemmerne åbent og ærligt deler ud af både udfordringer og personlige erfaringer:

I netværket får man mulighed for at møde andre innovationsledere i lignende job, og selv om organisationerne kan være forskellige, så får medlemmerne inspiration til at udfylde rollen, og de udfordringer, man kan møde i jobbet som innovationschef,” siger Majken Præstbro, relationschef i COI.

I netværket får medlemmerne sparring på konkrete problemstillinger, som de tager med fra egne organisationer:

”I netværket deler medlemmerne ud af deres egne problemstillinger og får inspiration til, hvordan man udfylder rollen som innovationschef. Vi oplever, at medlemmerne både får ro i maven og bliver udfordret fagligt og personligt på en kvalificeret måde fra de andre deltagere, når de møder ligesindede, der kæmper med de samme udfordringer, som man ofte møder, når man prøver at arbejde på nye måder,” fortæller Majken Præstbro.

Dette netværk optager kun nye medlemmer én gang om året, da det er afgørende, at medlemmerne opnår en tillid og fortrolighed med hinanden.

Ansøgningsfrist: 1. februar 2017. 

Spredningsnetværket for kommunalt og statsligt ansatte

Derudover faciliteterer COI også Spredningsnetværket, der er et netværk for kommunalt og statsligt ansatte projekt- og programledere, udviklingskonsulenter, innovationskonsulenter, fagpersoner, udviklingschefer, teamleder og andre, der arbejder med innovation i praksis og har lyst til at dele ud af egne erfaringer og lære af andre.

I Spredningsnetværket bliver medlemmerne inspireret af konkrete løsninger, som de kan tilpasse og genbruge i deres egne organisationer. Når medlemmerne hører om, hvad andre gør, går det pludselig stærkt med at udvikle og gennemføre nogle af de ideer, som de selv har gået rundt med, fordi netværket giver inspiration til, hvordan det kan gribes an,” fortæller Majken Præstbro.

Også i dette netværk er fortroligheden mellem medlemmerne afgørende:

"Vi gør meget ud af at skabe et fortroligt rum, hvor vi også kan dele det, der er svært," fortæller Majken Præstbro.

Ansøgningsfrist: 23. januar 2017.

Tilmelding og pris

Hvis ét af de to netværk har vakt din interesse, så kan du læse mere om ansøgning, møderække, pris og indhold for de to netværk her: Spredningsnetværket og Netværk for Innovationschefer.

 

Bemærk! Dette indhold kræver cookies for at blive vist korrekt.
Læs mere om cookies

Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret om offentlig innovation. Tilmeld dig COI's nyhedsbrev. Udkommer cirka tre gange om måneden.

Majken Præstbro
Majken PræstbroRelationschef61813104