• Hverdagens innovationseksperter delte historier fra maskinrummet

  Publiceret 10-11-2016

  Tirsdag blev der sat ansigter på de mennesker, der arbejder med offentlig innovation i dagligdagen og er med til at skabe mere kvalitet og effektivitet i den offentlige sektor.

 • Løbende start for praktikanter i Fredensborg

  Publiceret 02-11-2016

  I Fredensborg Kommune er to innovationspraktikanter landet i Team Strategi og Kommunikation. Conni Prüss fra Gentofte Kommune og Anne Kring fra Region Hovedstaden er kommet for at blive inspireret og suge til sig, men hvis man skal tro teamleder og...

 • Ny COI-bog: Innovation øger effektivitet og kvalitet i den offentlige sektor

  Publiceret 27-10-2016

  Børnehaver, sygehuse og uddannelsesinstitutioner er gode til få kvalitet og effektivitet ud af genbrug, viser Innovationsbarometeret. Bogen giver gode råd, praktiske eksempler og en lang række nye indsigter i offentlig innovation.

 • Samarbejde er vejen til nye løsninger i den offentlige sektor

  Publiceret 27-10-2016

  Helt nye tal fra Innovationsbarometeret viser, at gennem samarbejde opnås 79 pct. af de nye løsninger i den offentlige sektor

 • Kom til COI-reception for Innovationsbarometerbogen

  Publiceret 14-10-2016

  COI inviterer til Innovationscafé i anledningen af udgivelsen af "Innovationsbarometeret – højere effektivitet og kvalitet i den offentlige sektor gennem innovation". Kom og mød nogle af heltene i bogens fortælling om offentlig innovation.

 • COI inviterer til evalueringsfest

  Publiceret 14-10-2016

  I anledningen af hjælpepakkens udgivelse, er det COI en fornøjelse at kunne invitere til innovationscafé om evaluering af innovative tiltag.

 • Tre kommunaldirektører om fodfejl: Den sag lærte vi af

  Publiceret 13-10-2016

  Tre kendte kommunale direktører deler erfaringer fra en fodfejl, de lærte af. Mød Lisbeth Binderup, Jesper Thyrring Møller og Rikke Berg.

 • Tre kendte kommunale direktører: Lokaldemokrati er i nybrud

  Publiceret 13-10-2016

  Ønsket om at udvikle kommunal politik og velfærd i et tæt samspil mellem politikere og borgere stiller nye krav til topembedsmændene, når de skal spille ’politikerne gode’. Tre af dem fortæller her, hvordan de håndterer den opgave.

 • Modsætninger mødes i praktikken

  Publiceret 13-10-2016

  Innovationspraktikken i København Kommunes socialforvaltning bød på et umage match. Kriminalassistent Henrik Skov Nielsen var i praktik et meget fremmed sted og lærte noget om post-its. Og Lene og Sara fra praktikstedet lærte til gengæld, at de godt...

 • Selv de mest dedikerede innovatører kan glemme at evaluere

  Publiceret 27-09-2016

  Når offentlige arbejdspladser evaluerer deres innovative tiltag, kan der komme mere kvalitet ud af innovationerne. Det viser en ny analyse, som COI har fået udført af professor Peter Dahler-Larsen, Københavns Universitet.

 

Søg i nyheder

Bemærk! Dette indhold kræver cookies for at blive vist korrekt.
Læs mere om cookies