Kalender

Afholdte møder og arrangementer 2. halvår 2016

December 2016
1. december COI deltager i paneldebat og markedspladsseance om Innovationsbarometeret ved Welfare Tech, Erhvervsstyrelsen og Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens konference: Innovation i udbud – nye veje til salg og effektive partnerskaberLæs mere her.
5. december COI afholder det femte møde i Innovationschefnetværket. Denne gang sammen med Kolding Kommune (vært) og Gribskov Kommune (medvært). Emne: Innovationsledelse udad.
6. december COI holder møde med Gentofte Kommune om evaluering af innovative tiltag.
12. december COI afholder workshop for ”tyvstarterne” af Spredningsguiden.
13.-14. december COI holder oplæg om Innovationsbarometeret på OECD's co-design workshop om evaluering af offentlig innovation.
November 2016
8. november COI inviterer til Innovationscafé i anledningen af udgivelsen af "Innovationsbarometeret – højere effektivitet og kvalitet i den offentlige sektor gennem innovation". Kom og mød nogle af heltene i bogens fortælling om offentlig innovation kl 14-16 i København. Tilmelding dig her!
8. november COI afholder workshop om spredning af offentlig innovation på temaseminar i Socialstyrelsens partnerskabsprojekt og netværk.
10. november COI deltager i Region Midtjyllands innovationsdag med en workshop om Spredningsguiden
17. november COI skal med Innovationschefnetværket til London for at besøge Nesta, Alliance for Useful Evidence og professor Jean Hartley. Emnerne er bl.a. spredning af offentlig innovation, brug af evidens i politikudvikling og kompetencer i innovationsarbejdet.
17. november COI afholder møde i Spredningsnetværket om samarbejde udad om innovation. Værter: Københavns Kommune/Teknik- og Miljøforvaltningen og Vejdirektoratet.
21. november COI inviterer til evalueringsfest i anledningen af hjælpepakkens udgivelse. Kom og hør mere om evaluering af innovative tiltag kl. 15-18 i København. Tilmelding dig her!
23. november COI deltager i åben høring med temaet hvordan kombinerer vi Big Data med både privacy og Danmarks digitale potentiale? Læs mere her.
24. november COI er sammen med FFUK medarrangør af KLK's Innovationsdag 2016, som i år afholdes i Skanderborg. Læs mere her.
30. november COI afholder workshop om evaluering af innovation hos Syddansk Sundhedsinnovation, Region Syddanmark.
September 2016

5. september

COI er facilitator på konferencen ”Horsens på forkant med sundhed”. Konferencen afholdes i det tidligere statsfængsel i Horsens, som i dag er kulturinstitutionen FÆNGSLET. Læs mere her.

5. september

COI og Spinderihallerne afholder en workshop i Vejle, der skal forberede praktikanter og værter på deres deltagelse i Innovationspraktikken 2016.

6. september

COI afholder en spredningsworkshop på Socialstyrelsens klyngemøde i Viborg. Læs mere om spredningsguiden her.

7. september

Tyvstartermøde om Spredningsguiden og Roskilde Kommunes klagedrevet innovation i Ballerup Kommune.

8. september

COI og Region Hovedstaden afholder en workshop i København, der skal forberede praktikanter og værter på deres deltagelse i Innovationspraktikken 2016.

9. september

COI afholder møde i Spredningsnetværket om spredning af innovation og Viborg Kommunes beskæftigelsesindsats Jobigen. Vært: Viborg Kommune.

12.-16.
september

Innovationspraktik-ugen 2016

20.
september

COI holder oplæg om netværk og relationer på kompetencesekretariatets uddannelsesdag om videndeling

22.
september

COI afholder en workshop i Aarhus om spredningsguiden sammen med Madkulturen med fokus på projektet Food Maker (læs mere her).

28.
september

COI afholder spredningsworkshop i MTIC-netværket Sund Vækst.

29.
september

COI fortæller Nesta om Spredningsguiden (videomøde).

August 2016

17. august

COI afholder det fjerde møde i innovationschefnetværket. Denne gang sammen med Assens Kommune (vært). Emne: Innovationsledelse nedad. Læs mere her.

22. august

COI får besøg fra Helsedirektoratet i Norge til en snak om spredning af offentlig innovation.

22. august

COI holder møde med Rockwool Fonden om spredning af velfærdsinnovation.

23. august

COI holder tredje opsamlingsworkshop med de to hold, der er tyvstartet med Spredningsguiden.

23. august

COI holder i samarbejde med med Væksthus Hovedstadsregionen spredningsworkshop om velfærdsteknologi. Se mere her.

29. august

COI deltager i møde i den tværregionale arbejdsgruppe for sundhedsinnovation. Denne gang hos Syddansk Sundhedsinnovation.

30. august

COI og Region Midtjylland afholder en workshop i Aarhus, der skal forberede praktikanter og værter på deres deltagelse i Innovationspraktikken 2016.

Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret om offentlig innovation. Tilmeld dig COI's nyhedsbrev. Udkommer cirka tre gange om måneden.

Om kalenderen

Kalenderen indeholder uddrag af COI's møder, seminarer, konferencer mv. Møder med leverandører og COI's parter vises ikke.